Εκτός από την πασίγνωστη σαρδέλα Καλλονής, το νησί παρουσιάζει μεγάλη ποικιλία από φρέσκα ψάρια, όπως κουταβάκι, τρυγόνα, λακέρδα, μπαρμπούνι, μπακαλιάρο, συναγρίδα κ.α. Περιζήτητα είναι επίσης και τα διάφορα οστρακοειδή που αλιεύονται από τους δύο κόλπους της Λέσβου, όπως κυδώνια, καλόγνωμες, στρείδια, χτένια που αποτελούν εκλεκτούς και νόστιμους μεζέδες που τρώγονται έτσι όπως βγαίνουν από τη θάλασσα ωμοί με λεμόνι, ή ψητοί.
Επισκόπηση απορρήτου
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.