Αρχική 5 Εστίαση
Εστίαση

Αξέχαστες μέρες αλλά και νύχτες σάς περιμένουν στη Λέσβο! Η πρωτεύουσα Μυτιλήνη είναι μια ζωντανή πόλη με έντονη νυχτερινή ζωή, που προσφέρει επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα: μικρά μπαράκια που παίζουν ελληνική και ξένη μουσική αλλά και νυχτερινά κέντρα με ζωντανή ορχήστρα. Πολλά μπαρ μετατρέπονται σε clubs τις βραδινές ώρες για ξέφρενο χορό από τους εκατοντάδες φοιτητές -και όχι μόνο- του νησιού. Κλασικό σημείο συνάντησης είναι ασφαλώς τα ταβερνάκια-κρασάδικα στα γραφικά σοκάκια των «Λαδάδικων»: εδώ θα πιείτε το κρασί σας συνοδεία νόστιμων μεζέδων και θα επιδοθείτε σε ατέλειωτες συζητήσεις με την παρέα.

Εκτός Μυτιλήνης, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Σκάλα Ερεσού με τα πολλά μικρά μπαρ που γεμίζουν κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες, κατά μήκος της χρυσαφένιας παραλίας. Και βέβαια, στον Μόλυβο, όπου θα απολαύσετε το ποτό σας στα beach bars του με θέα στο Αιγαίο και σε ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://tourism.lesvos-chamber.com/search/results/en/restaurant/Nomos%20Lesvou/39.2645095/26.2777073/state?municipality=

ή δείτε τον παρακάτω τουριστικό οδηγό:

https://www.theotheraegean.com/guide/gastronomy/ .