Υλικά
1/2 κιλό παπαλίνες
2 κουταλιές της σούπας αλάτι ημίχοντρο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε τάπερ βάζετε μια σειρά παπαλίνες και από πάνω αλάτι.
Βήμα 2
Αυτό το κάνετε μέχρι να τελειώσουν οι παπαλίνες.
Βήμα 3
Τις αφήνετε εκτός ψυγείου από 4 (αν τις θέλετε με λίγο αίμα) ως 10 ώρες ή ακόμα και 24 ώρες.
Βήμα 4
Όταν είναι έτοιμες τις καθαρίζετε από τα λέπια, καθαρίζετε την κοιλιά, κόβετε το κεφάλι και τρώτε.
Βήμα 5
Όταν γίνουν, φάτε και αν περισσέψουν τις βάζετε στο ψυγείο για να μην αλμυρήνουν πολύ. Μπορείτε να τις φάτε και την επόμενη μέρα.